Over Wandel+ Lisette

Mijn naam is Lisette Martens-Verhage

Sinds 2018 ben ik wandeltrainster bij atletiekvereniging Scorpio. Hier geef ik 3x per week training, waarvan 1x per week wandelbootcamp. Deze wandelbootcamp is in samenwerking met ZoHealthy.

Dit buiten zijn en mensen motiveren om te bewegen vind ik zo leuk dat ik besloten heb hier nog meer mee te gaan doen. Daarom ben ik in maart 2021 met Wandel+ Lisette begonnen ,om nog meer mensen aan het wandelen te krijgen en te laten ervaren wat wandelen en bewegen voor je kan doen!

Sinds 2020 ben ik gecertificeerd allround wandeltrainer(AWI3 bij de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Om mijn kennis op peil te houden volg ik ook na- en bijscholingen bij de bond en andere opleiders.

Ik ben getrouwd en moeder van 2 studerende zoons en werk al 35 jaar bij de Rabobank.

 

Waarom de + in  "Wandel+ Lisette" : bij mijn trainingen doen we meer dan alleen wandelen en je wandelt met mij.

Wat doen we dan meer dan alleen maar wandelen?

We wandelen in verschillende tempo's en tijdens het wandelen komen er heel veel verschillende oefeningen voorbij, zoals bijvoorbeeld kracht oefeningen, cognitieve oefeningen, mindful oefeningen en conditionele oefeningen. Ook leer ik je de juiste wandeltechniek waardoor je minder last zult hebben van blessures.

Naast het fysieke is er natuurlijk ook tijd voor een goed gesprek tijdens het wandelen en plezier in bewegen staat bovenaan!

 

Bij Wandel+ Lisette geef ik vooral  groepstraining, personal training,  en training in klein groepjes.

Maar ook voor clinics, wandelmaatje en invaltrainingen kun je ook bij mij terecht. En alles natuurlijk met wandelen als basis!

 

Naast wandeltrainer ben ik sinds januari 2023 ook mindful wandelcoach. Dus ben je uit balans en wil je weer meer energie krijgen,meer bij je gevoel komen en dus ook meer rust in je hoofd krijgen, neem dan ook even contact met mij op en dan gaan we na een gratis kennismaking, lekker wandelend, pratend en met leuke oefeningen aan de slag!

 

Ik weet zeker dat als je eenmaal ervaren hebt hoe leuk wandelen/bewegen is  en wat dit allemaal met jou doet, dat je niet anders meer wilt en dan zelf vaker aan de wandel gaat! Kortom ik help je heel graag op weg en geef je een "zetje" om daarna zelf meer te gaan bewegen.

 

Alle trainingen zijn in principe in de bossen van Oosterhout, maar als je zelf liever ergens anders start dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Alle startplekken zijn bespreekbaar! Ook vanaf jou thuis!

Alle trainingen bij Wandel+Lisette zijn gecertificeerd .

 

Wandel+ Lisette zoekt ook de samenwerking met verschillende vitaliteitspartners, zodat we jou een compleet aanbod kunnen bieden.

Algemene voorwaarden en Privacystatement

Mijn algemene voorwaarden zijn hier te vinden. En privacystatement hier.