Deelnemer personal techniektraining 2022

En meteen liep ik al een stuk soepeler en sneller. Nu lekker zelf oefenen en dan weer voor de finesses een paar trainingen met Lisette. Ik hou er van als de liefde voor het vak er af straalt. En dat doet het bij haar.

 

Deelnemer clinic Nieuwegein 2022

"Met haar enthousiasme brengt Lisette het wandelen naar een next Level"

 

Isabella(personal training)

Sporten moet leuk zijn, anders lukt het mij niet om gemotiveerd te blijven.
Wandelen met Lisette is leuk! Dus ik blijf gemotiveerd en aan de slag. Je wordt door Lisette op een heel fijne manier uitgedaagd om pittig aan de slag te gaan. En na een uurtje trainen in het bos is het altijd weer lekker om daarna flink aan de bak te gaan op kantoor. Ik ben blij eindelijk een training gevonden te hebben die bij mij past!

 

Tineke

“In september 2021 viel mijn oog op een krantenknipsel over de wandeltraining die Lisette geeft. Dat leek me wel wat voor als ik met vervroegd pensioen zou gaan. Toen een bekende mij vertelde dat er voor de donderdagochtendgroep nog enkele plaatsen vrij waren heb ik me gelijk aangemeld. En het bleek een schot in de roos. Dit was wat ik zocht.

Het bleken allemaal hele leuke verschillende vrouwen te zijn die het gewoon fijn vinden om samen een uur lang buiten te zijn en oefeningen te doen onder de enthousiaste leiding van Lisette. En heel belangrijk Lisette benadrukt steeds dat je doet wat jíj aankunt oftewel je bepaalt zelf jóuw tempo. Naast het lopen en de diverse oefeningen is er sprake van een hoop gezelligheid en een flinke dosis humor. Bij tijd en wijle is het net een schoolklas😂 Maar Lisette een dikke pluim voor jou want ik had het nooit gedacht maar ik kijk iedere week uit naar de donderdagochtend. Weer of geen weer” 

 

Wendy (na deelname aan de vierdaagse van Nijmegen 2022)

Lisette 1,5 jaar geleden kon ik het niet eens een hele training volhouden. Dankzij jouw trainingen, motiverende woorden en tips ben ik zo ver gekomen! 🥰🥰

 

Margriet(na deelname aan vierdaagse van Apeldoorn 2022)

Dankzij jouw geweldige trainingen en adviezen heeeeeerlijk gelopen afgelopen week.

 

Deelnemer clinic Via Vierdaagse 2022:

Vandaag een hele fijne praktijkbijeenkomst gehad in Oosterhout.

Complimenten aan Lisette Martens.  

Nog enthousiaster geworden

 

Jopie:

Sinds ik bij Lisette train, ben ik erg gemotiveerd om te gaan sporten. Zij doet dat zó professioneel en leuk ! Mijn lichaam is er zo blij van geworden! En ik heb nu duidelijk géén klachten meer! We doen ook oefeningen op leuke muziek! Lisette je bent een Top trainster waar de hele groep blij van word!

Anita:

Het is heerlijk om de trainingen van Lisette te volgen. We missen haar erg in de lockdown periode! Ze heeft een ongelooflijk organisatietalent, verzint steeds nieuwe dingen om de training afwisselend en leuk te houden. Ook voldoende herkenbare elementen voor wat routine en houvast. Ze is erg enthousiast en haar aanmoedigingen en complimentjes geven een fijne sfeer tijdens de training. Lisette heeft persoonlijke aandacht voor de mensen en als het nodig is adviezen om de oefeningen aan te passen. Ze is betrokken en meelevend, zo knap hoe ze de zo verschillende verhalen van alle mensen kan hanteren. De perfecte middenweg in gevoelig en professioneel handelen. We zijn blij met jou Lisette!

 

Jolanda:

Wandeltrainer Lisette Martens-Verhage in drie woorden:

Gedreven: Lisette staat waar ze voor gaat: een breed publiek laten ervaren dat wandelen zoveel meer is dan de ene voet voor de andere zetten. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

Betrokken:Ze biedt begeleiding en ondersteuning met oog en oor voor zowel je fysieke als mentale welzijn. 

Plezier:Conditie bestaat uit uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid en snelheid. Dat krijg je allemaal niet voor niets,Ondanks het zweet op je rug of de pijnlijke spier,  Lisette staat voor wandelen met plezier!

 

Ammelieke:

Al vele jaren wandel ik met veel plezier, maar Lisette geeft net dat extra aan beweging in de buitenlucht. Met groot enthousiasme en wisselende oefeningen weet zij mij te motiveren en te stimuleren. Naast kennis over het wandelen en de theorie die daarbij hoort, weet Lisette met aandacht en een luisterend oor iedereen op het gemak te stellen. Ik zie om mij heen wandel genoten die met mij blij zijn tijdens en na de wandel training van Lisette. Vaak met een vrolijk muziekje nog in ons hoofd waar we op bewogen hebben. Dus naast fitter weet zij mij zeker ook vrolijker te maken.

 

Helma

Eenmaal aan de wandel blijkt het voor mij verslavend te werken, na een jaar aan 2 voeten hielspoor heb ik het wandelen weer opgepakt en ondertussen ook nog 20 kg afgevallen. Het is in 1 woord geweldig en mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan en de trainingen van Lisette hebben daar zeker aan bij gedragen en zijn iedere keer weer een feestje

 

Sylvia:

Heerlijke start van de dag. Lekker lopen in het bos, oefeningen, tempowisselingen, goeie begeleiding van Lisette en heel gezellig. Hele dikke aanrader!

Ewoud:

Ik ben wéér helemáál gemotiveerd sinds ik ,na 3 jaar géén sport ,bij jou bezig ben met een leuke enthousiaste ploeg van sporters in een prettige sfeer en mét véél afwisselende oefeningen op een fijne manier! Lisette je bent voor mij een Super trainster! Lisette ik ben letterlijk en figuurlijk warm voor je gelopen!

Deelnemer wandelclinic  21-09-2021

Als ik uit eigen ervaring mag spreken: de wandelbootcamp van gisteren was zo ontzettend leuk! Lisette Martens is zeer kundig en gezellig, had goede muziek bij zich en iedereen kon op eigen niveau heel goed meekomen. Echt een gezond en gezellig 'bewegings'uitje. Een aanrader. 

 

Deelnemers clinic 11-11-2021

Wat een onwijs toffe wandel clinic was het! Bedankt!

Dank voor de ontzettend leuke clinic Lisette!

 

Wim:Lisette biedt ons Inzet , gedrevenheid, afwisseling en uitdaging om de spieren los te maken  en te trainen tijdens het wandelen en dat allemaal heerlijk in het mooie bos en de buitenlucht!

 

Lyda: Iedere donderdagmorgen geniet ik weer van de wandel training van Lisette. Steeds weer nieuwe spieroefeningen, heel fijn meestal op muziek, en wandeltraining, ieder op zijn of haar eigen niveau. In weer en wind, zonneschijn of regen, het is voor mij elke keer weer een sportief “uitje” met een goede trainer en een gezellige groep.